آموزش مدیریت کافی شاپ- رستوران-کترینگ coffee shop - barista

کافی شاپ، باریستا، موسسه ایران شف، آموزش، راه اندازی88663551

دانشگاه تهران - همایش نقش غذا و رستوران در صنعت گردشگری

گروه توریسم انجمن جامعه شناسی ایران:
سخنران و میهمانان همایش:
1- پروفسور جعفریان استاد تغذیه مقیم سوئیس
2-فرهاد زعفری هشجین مدرس و کارشناس هتلداری
3-جناب آقای اسلامی رئیس موسسه صیای سحر
4-دکتر گل افرا دکترای کشاورزی
5-دکتر ابراهیمبای سلامی سرپرست مرکز پژوهشهای گردشگری دانشگاه تهران

زمان یکشنبه 10 اذرماه 1387
مکان:تالار شریعتی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

فرهاد زعفری اظهار داشتند .
در ایران سه هزار نوع غذا شناخته شده است که با برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌توان آنها را به سراسر جهان معرفی کرد.

زعفری افزود مادرتلاشیم تمام غذاهای ایران را روستا به روستا شناسایی کرده و برای آنها شناسنامه تهیه نماییم.

به گزارش مرکز خبری امید، فرهاد زعفری کارشناس و مدرس دانشگاه هتلداری در پنجمین کارگاه تخصصی صنعت گردشگری که با عنوان نقش غذا و رستوران در صنعت توریسم در مرکز پژوهش‌های گردشگری دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: نحوه پختن و سرعت خوردن غذا موضوعی است که باید راجع به آن بحث شود.

فرهاد زعفری افزود: ایران در جام جهانی غذا نقش ندارد، در حالی که باید در غالب تیم ملی و تیمهای داخلی در آن شرکت کنیم و تیم ملی داشته باشیم. در ایران هرکس از راه رسیده است بدون تجربه لازم دست به ایجاد رستوران زده است این نیز به ضرر جامعه است.

وی تصریح کرد: در دنیای مدرن باید اول تخصص داشته باشیم، بعد رستوران باز کنیم. در رستوران‌ها ما وقتی غذا باقی می‌ماند دور ریخته نمی‌شود در حالی که نحوه نگهداری آن را هم نمی‌دانیم

 

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ۸:٢۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/۱۱/٢٥
تگ ها :