آموزش مدیریت کافی شاپ- رستوران-کترینگ coffee shop - barista

کافی شاپ، باریستا، موسسه ایران شف، آموزش، راه اندازی88663551

مساحبه اختصاصی خبرگزاری ایسنا با فرهاد زعفری هشجین

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: بازرگانی

رییس کمیسیون آموزش اتحادیه کافی‌شاپهای تهران مولف و مدرس دانشگاه هتلداری

برای تاسیس رستوران و کافی‌شاپ باید تخصص داشت

ایران با 3 هزار نوع غذای شناخته‌شده در جام جهانی غذا حضور ندارد


در ایران سه هزار نوع غذا شناخته شده است که با برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌توان آن‌ها را معرفی کرد.

فرهاد زعفری ـ رییس کمیسیون آموزش اتحادیه فروشندگان بستنی، آب‌میوه و کافی‌شاپ تهران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار اصناف خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افزود: در بخش خصوصی سعی داریم تمام غذاهای ایران را روستا به روستا شناسایی کرده و برای آن‌ها شناسنامه تهیه و با معرفی آن‌ها جاذبه گردشگری ایجاد کنیم.

وی افزود: ایران در جام‌ جهانی غذا که هر چهار سال یکبار برگزار می‌شود نقشی ندارد، در حالی که باید در آن شرکت کنیم و تیم ملی داشته باشیم.

این استاد دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا فدراسیون غذا در کشورمان تشکیل شود تا زمینه‌های حضور در جام جهانی غذا فراهم شود.

او گفت: برای هر کدام از رسته‌های صنایع غذایی می‌توان تیم‌های مختلف داخلی تشکیل داد تا با هم رقابت کنند و از بین آن‌ها یک تیم ملی به جام جهانی برود مثل تیم بستنی، تیم قهوه، تیم ماکارونی و...

اولین مدرس کافی‌شاپ در ایران تصریح کرد: متاسفانه در ایران هرکسی می‌تواند بدون تجربه لازم رستوران تاسیس کند در صورتی که در دنیای مدرن باید اول تخصص باشد و سپس رستوران ایجاد شود. در رستوران‌های ما وقتی غذا باقی می‌ماند دور ریخته نمی‌شود در حالی که نحوه نگهداری آن را هم نمی‌دانیم.

زعفری تاکید کرد: بازرسی از واحدهای صنفی مرتبط با تغذیه باید به عهده کارشناسان خود اصناف باشد تا سلامتی مردم تضمین شود.

منبع خبرگزاری دانشجویی ایسنا

http://www.isna.ir

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ٩:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/٩/٢٢
تگ ها :