Ice Cream
با سلام واحترام وادب به کاربران گرانقدر جهت اطلاعات بیشتر به سایت ایران شف مراجعه نمایید
ایران شف تنها بانک اطلاعات مرجع هتل رستوران وکافی شاپ در ایران WWW.IRANCHEF.COM
 
نمونه بستنی ایتالیایی
اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی (Italo Marchiony) در نیویورک تهیه شد و او فالب مخصوص خود را در 1903 به ثبت رساند. در 1904 قیف بستنی به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوییس معرفی شد. در این نمایشگاه یک تولید کننده وافل (نوعی نان شیرین که در قالب آهنی در دار پخته میشود) اهل سوریه به نام حموی Hamwi تعدادی وافل را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه بستنی، تا امروز یکی از محبوبترین شیوه ها باقی مانده است و در سال بیلیونها قیف بستنی تولید میشود.تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه متفاوت (میوه ای و شکلاتی) و ...از سال 1920 آغاز شده است که در آن زمان " پدیده ای نوظهور" نامیده میشدند.

شیوه تولید بستنی در کارخانه
ماده اولیه برای تولید بستنی، خامه و مواد لبنی دیگر است که با شیرین کننده مخلوط میشوند. این مواد به میزان لازم در یک مخزن مخصوص با دقت مخلوط میشوند. این مخلوط ممکن است شامل مقدار کمی از مواد دیگر چون ثابت کننده ها است که از ایجاد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند.

این مخلوط سپس به بخش پاستوریزه میرود و پس از حرارت دیدن تا زمان خاصی در یک دمای ثابت نگهداشته میشود. یکی از این روشها شیوه دمای بالا در زمان کوتاه است که در آن مخلوط به مدت 25 ثانیه در دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سلسیوس) حرارت میبیند