آموزش مدیریت کافی شاپ- رستوران-کترینگ coffee shop - barista

کافی شاپ، باریستا، موسسه ایران شف، آموزش، راه اندازی88663551

تاريخچه قهوه

وبلاگ کافی من ایران .. جهت سوالات تخصصی به سایت ایران شف سر بزنید

تاریخچه قهوه : درخت قهوه كه برگ هايي هميشه سبز و زيبا دارد،

گياهي است از تيرهCoffee كه دانه هاي آن را به صورت هاي مختلف همچون پودر و خرده هاي

ريز ودرشت به فروش مي رسانند.

 بيش از يك سوم مردم جهان قهوه را دوست دارند و مصرف مي كنند.

واژه قهوه ، برگرفته از زبان عربي و به معناي تحريك كننده و زايل كننده اشتها است .

  و برخي از مورخان ، پيشينه اين واژه را به كشور اتيوپي نسبت مي دهند.

درخت قهوه بين 7 تا 10 متر بلندي دارد و درهواي گرم و مرطوب رشد مي كند.

اين درخت گل هايي كوچك و سپيد دارد كه بوي آن بي شباهت به بوي ياسمن نيست.

 همچنين اندازه دانه هاي قهوه ، بين 15 تا 18 ميلي متر است كه در آغاز، رنگ سبز و پس از

رسيدن، رنگ گيلاس به خود مي گيرد. از اين رو در بعضي كشورها به درخت گيلاس هم شهرت

دارد.

 دانه هاي قهوه دو به دو به يكديگر چسبيده اند و پرده نازكي ميان دانه ها وجود دارد كه آن ها را

از هم جدا مي كند.

تهيه قهوه در كشورهاي جهان متفاوت است،

 اما اغلب آن را با آب جوش ،  بخار آب و يا از طريق گذراندن آب جوش از پودر آن تهيه مي كنند.

بهترين قهوه جهان از نظر بو و طعم ، از بوته اي به نامArabica به دست مي آيد كه در برزيل به

خوبي رشد مي كند و از آن جا به سراسرجهان صادر مي شود . بعد از برزيل ، بهترين قهوه كه

طعم و بويي مطبوع دارد متعلق به كشور تانزانيا و اتيوپي است. همچنين در آمريكا اغلب، قهوه را

با بخار آب درست مي كنند كه به آن اسپرسو(Espresso) مي گويند. در ايران نيز شايع ترين نوع

قهوه ، نسكافه است كه با ريختن آب جوش بر روي يك قاشق قهوه فراهم مي شود.

با توجه به اینکه قدمت مصرف قهوه در ایران به صدها سال برمی گرده متاسفانه هنوز ما در ایران

اندر خم یک کوجه ایم

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٦/٦/٢٦
تگ ها :