آموزش مدیریت کافی شاپ- رستوران-کترینگ coffee shop - barista

کافی شاپ، باریستا، موسسه ایران شف، آموزش، راه اندازی88663551

آموزش کافی شاپ تخصصی

Education%281%29.jpg

SKMBT_C45013030203050.jpg

آکادمی ایران شف:
دریافت اولین گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت در رضایت مندی مشتری (ISO 10002:2004)از ایالات متحده آمریکا

اگر می خواهید یک سال زندگی کنید بوته بکارید.
اگر می خواهید 10 سال زندگی کنید درخت بکارید.
اگر می خواهید 100 سال زندگی کنید آموزش ببینید.


417.gif

%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D9%84%D9%887.jpg


فرهاد زعفری هشجین نماینده رسمی دانشگاه سان وی در ایران

موسسه ایران شف با همکاری دانشگاه سان وی مالزی دوره های آموزش تخصصی یک هفته ای
با گواهینامه معتبر ازدانشگاه SUNWAY UNIVERSITY در رشته های زیر را با تعدادی محدود برگزار می کند:


%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D9%84%D9%889.jpg


دوره ها:

مدیریت هتل
مدیریت تالار و رستوران
مدیریت غذا نوشابه
مدیریت فرانت آفیس
مدیریت خانه داری
مدیریت کیترینگ و اشپزخانه
میربانی و تشریفات
مدیریت کافی شاپ
آشپزی ملل و سر آشپزی
توریسم و گردشگری

خدمات:

6شب اقامت (درهر اتاق دو نفر) با صبحانه(برک و ناهار در رستوران دانشگاه)
برنامه آموزشی( 3روز کلاس آموزشی،1 روز بازدید فنی وتخصصی)
1 روز مراسم اخذ گواهینامه شرکت دردوره
ترانسفر فرودگاهی تا هتل و دانشگاه سان وی

کلاسها به زبان انگلیسی با مترجم همزمان به زبان فارسی میباشد

هزینه ها:

1200 دلار+ 12000000 ریال+ عوارض خروج از کشور

توضیح اینکه هردوره مجزا میباشد


کوردون بلو فرانسه شعبه شرق آسیا با همکاری آکادمی ایران شف تنها نماینده رسمی در ایران

کلیه دوره های کوتاه مدت و بلند مدت سرآشپزی با مدرک شف زیر نظر استادان فرانسوی و موسسه ایران شف برگزار میشود

دوره های کوتاه مدت یک هفته ای شامل:

P1040559.jpg

هتل پنج ستاره ، بلیط رفت و برگشت، ترانسفر فرودگاهی، دانشگاه، آخر دوره اعطای مدرک از کوردون بلو فرانسه
هزینه: پانزده میلیون تومان،

دوره های بلند مدت:
9 ماهه، اقامت،بلیط رفت و برگشت، دانشگاه،
قصابی، قنادی،آشپزی ملل
هزینه هفتادو پنج میلیون تومان


دوره های آشپزی ملل با مدرک سرآشپزی :

P1030701.jpg


مدت دوره یک ماه
هرهفته 1 روز
هروز 4 ساعت کاملا عملی
شامل:
سوپ ها، سالادها، اردورها، مرنیت ها، گریل ها، سس ها، پاستاها، کباب های فرنگی، خوراک ها، ماکیان، غذاهای دریایی، فرانسوی، دورچین ها، تزِِئیینات،استیک ها، اسکالپ ها، بیف ها،لازانیا، راویولی،
شهریه:
8000000 ریال
محل آموزش تهران

آموزش کافی شاپ تخصصی در موسسه ایران شف با مدرک معتبر

IMG_0029.JPG

klas5.jpg

IMG_0751.JPG

هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :

1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استاندارد کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها، شربت ها و...
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی مثل کرم کارامل، موس شکلات، کرم ژله، پلمبیر، چیز کیک و ...
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی.
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و نحوه سفارش و اردر طبق استاندارد
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل: اسپرسو، آسیاب، شیکر، بلندر، میکر، یخساز و....
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم،
11- اشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از فروشگاه قهوه ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت ها
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی

مدت دوره : یک هفته آموزشی
روزهای برگزاری دوره : شنبه ، یکشنبه،دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
ساعات برگزاری دوره : از ساعت 15 لغایت17
شرایط شرکت کنندگان : حداقل مدرک تحصیلی سیکل
((کلیه دوره های آموزشی کاملا" به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد))

شهریه: گروهی 400 هزارتومان
شهریه خصوصی 800 هزارتومان در کافی شاپ صدف شعبه مرکزی و 26 شهر آرا


آموزش ها:
شامل سس ها، اسنکها،قهوه ها،لاته آرت،شناخت انواع قهوه، روست و آسیاب استاندارد قهوه ، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، آموزش 15 نوع دستمال سفره ، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی

تلفن ثبت نام88774591 و 09121490154

آدرس آموزشگاه :
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان یاس طبقه 2 واحد 1



آموزش خصوصی کافی شاپ تخصصی 3 روزه

P1040457.jpg

حمید رضا زعفری با مدرک باریستا کافی منی و مدرک مربیگری از دانشگاه سان وی مالزی دوره های کافی شاپ تخصصی و آموزش لاته آرته با منو تخصصی را به صورت انفرادی برگزار میکند.


IMG_0886.JPG

how-to-make-coffe-art-2.JPG


آموزش ها:

شامل سس ها، اسنکها، قهوه ها، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی

انفرادی صد در صد عملی در کافی شاپ صدف مرکزی

شهریه 800 هزارتومان با مدرک معتبر

کافی شاپ مرکزی صدف

تهران.خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه همکف تلفن هماهنگی و ثبت نام 88774591 - حمید رضا زعفری مربی آموزش09121439335 با بیش از 20 سال سابقه

دوره های تخصصی میزبانی و تشریفات

waiter.jpg


آشنایی با اصول اولیه میزبانی طبق استاندارد های بین المللی.
استانداردها و ویژگی های ظاهری کارکنان (آقایان و خانمها)
آشنایی با بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی در حین کار در رستوران.
الگو های رفتار اداری،آداب معاشرت تکریم ارباب رجوع (مشتری مداری)
روش مختلف چیدمان میز و صندلی در رستورانها.
شناخت انواع میز و صندلی.
تفاوت میز آرایی در فضاهای باز و بسته.
انواع چیدمان در رستوران.
سرویس vip در رستوران.
آشنایی روش صحیح جمع آوری میزهای پذیرایی در ضیافت ها و سرویس های وی آی پی
آداب مراسم افطاری و چگونگی چیدمان میز افطار و شیوه پذیرایی.
آشنایی با انواع میز بوفه.
اشنایی با برخورد صحیح مشتری ناراضی و عصبانی.
آشنایی با ابعاد و اندازه رومیزی ها و دستمال سفره و نحوه استفاده.
آموزش انواع دستمال سفره برای میزآرایی در انواع سرویس.
نحوه ارائه منو به میهمانان و الویت ها.
نحوه سرو نوشیدنی، پیش غذا، غذا، دسر، و نحوه جمع آوری ظروف کثیف،
نحوه تعویض رومیزی هایی که در حال انجام کار کثیف شده باشد.
نحوه استقبال از مشتری هنگام ورود به رستوران.
آشنایی با شیفت بندی و تقسیم استیشن ها بین ویترها و باسبوی ها.
آشنایی با چارت سازمانی سالن رستوران.
آشنایی باآیین نامه های انضباطی در مجموعه.
آشنایی با شرح وظایف پرسنلی.

محل آموزش موسسه ایران شف

امکان آموزش در محل کارشما به صورت فشرده میباشد که در پایان دوره مدرک میزبانی اعطا خواهد شد
مدت دوره 3 روز
شهریه هر نفر 400 هزارتومان در موسسه ایران شف.
برای شهرستان ها طبق توافق و قرارداد هزینه ایاب و ذهاب، ترانسفر فرودگاهی، اقامت و شهریه طبق قرار داد به حساب کارفرما منظور خواهد شد.

فرهاد زعفری هشجین نماینده رسمی کوردون بلو فرانسه شعبه شرق آسیا و دانشگاه سان وی مالزی در ایران

ard2-thumb.jpg
آموزش کافی شاپ با مدرک معتبر
موسسه ایران شف تلفن 09121490154

images.jpg

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ٦:٥٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/٥