آموزش مدیریت کافی شاپ- رستوران-کترینگ coffee shop - barista

کافی شاپ، باریستا، موسسه ایران شف، آموزش، راه اندازی88663551

راه اندازی کافی شاپ از صفر تا 100

 

شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف

آیا میدانید راه اندازی اشتباهی یک کافی شاپ چه میزان خسارت به شما وارد میکند؟

راه اندازی کافی شاپ با کامل ترین منوی روز دنیا
1. مدیریت کافی شاپ و آبمیوه بستنی فروشی ، نحوه سرویس دهی و مشتری مداری ،
نحوه کار کردن بادستگاه های آبمیوه بستنی و کافی شاپ .
2. طرز تهیه و تولید انواع بستنی سنتی و ایتالیایی، نوشیدنی های سرد، کوکتلها، فراپه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، آبمیوه ها و نوشیدنی های گرم، مثل قهوه ها، هات چاکلت، وایت چاکلت، تی لته و انواع دم نوش و قهوه دمی نصل سوم کافی شاپ


کلیه موارد آموزش و مشاوره جهت کافی شاپ با مدرک معتبر از موسسه ایران شف برای مدیران و پرسنل کافی شاپ

1. معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ از صفر تا 100
2. آموزش مهارتهای کامل کافی شاپ داری و تهیه جزوه در کارگاه آموزشی
3. آموزش نحوه کار با تجهیرات و لوازم صنعتی کافی شاپ
4. آموزش نحوه نگهداری تجهیرات و لوازم کافی شاپ
5. آموزش سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
6. آموزش منوی کامل یک کافی شاپ حرفه ای شامل:

آموزش انواع غذاهایی که در کافی شاپ قابل سرو میباشد
پاستا مخصوص، اسنک، چیپس و پنیر و خوراکی هایی که سرو آنها در کافی شاپ مجاز می باشد.

7. آموزش طراحی روی قهوه و لاته آرت بصورت حرفه ای
8. آموزش انواع سس های میوه ای، قهوه و شکلات و آموزش انواع ژله ها و دسرها
9. آموزش مدیریت در کافی شاپ و نخوه کافی شاپ داری
10. مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ و آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای
11. مشاوره جهت راه اندازی کافی شاپ و افتتاحیه موفق
12. مشاوره جهت خرید تجهیزات، لوازم و مواد اولیه کافی شاپ نو و دست دوم
13. مشاوره مکان یابی و موقعیت شناسی جهت ایجاد کافی شاپ
14. مشاوره جهت چیدمان و دکوراسیون داخلی و خارجی
15. مشاوره جهت تبلیغات




استراتژی های قبل و بعد از افتتاح

* تجزیه و تحلیل مکان یابی و طرح ریزی اولیه جهت سرمایه گذاری موفق
* ارزیابی فعلی و ارائه پیشنهادات نوین در صنعت مواد غذایی با جدید ترین استانداردهای روز دنیا
* سنجش و آموزش پرسنل و مدیران میانی باشرح وظایف پرسنل
* طراحی و تدوین استانداردهای بین المللی و اخذ ایزو
* تدوین لیست مادر کلیه تجهیزات مورد نیاز با کیفیت و قیمت های باور نکردنی با 30% کاهش هزینه ها
* تدوین شرح وظایف پرسنل و مدیران با اجرای چارت سازمانی آیین نامه انضباطی
* مشاور در ایجاد رستورانهای تخصصی با منوهای باور نکردنی

*استاندارد سازی مجموعه شما از صفر تا 100 و هزاران خدمات دیگر و اخذ انواع پروانه های اISO زیر نظر مجرب تریم ممیزهای بین المللی .



با اجرای سیاستهای 20 گانه شرکت مشاوران فردای بهترآسیا( ایران شف)


مراحل راه اندازی رستوران ، فست فود، کافی شاپ، هتل، هتل آپارتمان، سفره خانه سنتی،تالار و ....

فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی.

1-برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری

2-طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما
3- انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه
4-طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا
5- نورپردازی داخلی و خارجی با کمترین هزینه
6-انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها
7-طراحی آشپزخانه و تجهیز مکانیزه با نازلترین قیمتها
7-آنالیز،قیمت گذاری، منو، همراه با آموزش پرسنل
8- تهیه چارت سازمانی و چک لیست ها و فرم های راه اندازی موفق
9- تدوین استراتژی جامع خدمات فست فود ،کافی شاپ و رستوران
10- طراحی بروشور، استند، کارت ویزیت، بیلبورد، تیزر رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی و بخش بازرگانی
11- گزینش و استخدام پرسنل و آموزش کارکنان و مدیران
12- تهیه و تدوین برنامه استراتژیک 5 ساله رستوران
13-قرارداد و تعیین حقوق پرسنل طبق چارت سازمانی
14- تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
15-تهیه و تدوین برنامه جامع مالی سه ماهه واحد صنفی شما
16-تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه واحد صنفی.
17-فعالیت های گسترده بازاریابی و تبلیغات استفاده از علوم بازرگانی اجرای روشهای نوین و اثربخش جهت افزایش مشتری فروش عالی.

18-طراحی فرم نظرسنجی، کنترل کیفی و روش های و نظارت بر عملکردمدیران و زیرمجموعه
19- تدوین استاندارد بهداشت موادغذایی، فردی و محیط مجموعه
20-طراحی زیربنایی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه ISO - HACCP و معرفی بهترین ممیزها

سیستم مدیریت ایران شف ، تازه ترین متد مدیریت در بالاترین سطح کلاس جهانی بشمار می رود.

در سیستم مدیریت کلاس جهانی ، متخصصین ، یک متد مدیریت نوین را در کار شما به اجرا می گذارند که اثرات

آنرا حتی مشتریان شما نیز بخوبی لمس خواهند کرد .

مزایای این سیستم چیست ؟

1 - مشتریان شما را بطرز خارق العاده ای افزایش می دهیم.

2- هزینه های شما را به مقدار قابل توجهی کاهش می دهیم .

3 - فروش شما را در شرایط یکسان نسبت به رقبا به میزان شگفت انگیزی افزایش می دهیم .

این سیستم حتی در یک فست فود یا کافی شاپ کوچک نیز قابل اجراست.

4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یا

کافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.

5-دکوراسیون شما را با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.

برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:

خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.

ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.

هزینه تبلیغات، کارت، منو، بروشور، سربرگ، جلدمنو ودیگر موارد.

هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه، انبار، سرویسها، ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.

هزینه اخذمجوز.

هزینه حقوق و مزایای پرسنل.

هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .

از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.

تضمین فروش بالا آخرین اهداف ایران شف

مشاوره رایگان فقط از طریق بخش پرسش و پاسخ سایت امکان پذیر می باشد.
مشاوره حضوری با وقت قبلی میباشد.
جهت بازدید و مشاوره در محل پروژه : در تهران، شهرستان و خارج از کشور لطفا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمایید.


با تقدیم احترام فرهاد زعفری هشجین .

مدیریت عامل شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ، ایران شف

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ٦:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٥/٤/٢۱

کافی شاپ باریستا

آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر از موسسات رسمی انگلستان، ایتالیا، آکادمی پنج ستاره کانادا و موسسه ایران شف قابل استعلام

آموزش کافی شاپ با مدرک معتبر موسسه ایران شف مورد تایید اتحادیه های کل کشور

هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی ، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی ، هتلها، در ایران و خارج از کشورمطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :
مدیریت کافی شاپ و کافی شاپ داری
مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استانداردهای کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ های مدرن
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، کوکتها, گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها و.....
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی و مورد مصرف در کافه ها
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و سفارش از مشتری
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل:
دستگاه های اسپرسو صنعتی نصل اول تا سوم، آسیاب های قهوه، شیکرهای صنعتی، بلندر، میکر، یخساز و غیره
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم مطابق با بودجه شما
11-آشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از شو روم ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ از اتحادیه مربوطه
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی مورد تایید اتحادیه و اماکن
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت هاو محصولات دیگر
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی
17-مشاوره در راه اندازی کافی شاپ از صفر تا 100
مدت دوره : یک هفته آموزشی


کلیه دوره های آموزشی به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد.
در ضمن کتاب کافی شاپ باریستا منتشر گردیده است ، جهت خرید کتاب میتوانید از موسسه ایران شف تهیه نمایید.
مولف فرهاد زعفری
شهریه:
گروهی 750 هزارتومان در موسسه ایران شف

شهریه خصوصی و انفرادی یک میلیون تومان در کافه صدف مرکزی 88774591
ساعات کاری: 9صبح تا 6 بعد از ضهر
آدرس موسسه :
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1
شماره های 88662973-88774591-88663644-88663551-88663463 - 09121490154

  
نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ; ساعت ٦:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٥/٤/٢۱